Diensten

Of je nu een website of een logo wilt laten maken. Gbdesigns werkt mee aan jouw uitdaging! We houden van korte lijnen en een stukje brutaliteit. Jouw bedrijf verder naar de top brengen. Dat is ons doel.

Branding

Jouw imago moet getoond worden, iedereen moet weten wie je bent, wat je doet en hoe je het doet! Wij kunnen je daarbij helpen. Een nieuw herkenbaar logo en misschien een bedrijfsnaam die niemand vergeet.

SEO

Online vindbaarheid is natuurlijk een must! Jouw bedrijf moet bovenaan in google komen te staan. Met onze kennis van SEO zorgen wij ervoor dat jij met jou bedrijf zo hoog mogelijk in google komt te staan.

Development

 Wij bieden bij onze paketten ook SSL certificaten aan.

Zo is jouw site goed beveiligd tegen cybercriminelen. Het word vrijwel niet mogelijk is om gegevens van jouw bezoekers te achterhalen.

Waar wij goed in zijn

Wij bouwen website’s en creëren logo’s volledig naar de smaak van de klant. Ook houden wij ons niet alleen bezig met het bouwen en ontwikkelen van je site, maar maken we hem ook effectief. 

Logo Design

Wij creëren logo’s volledig naar jouw wensen en smaak.

Web Design

Wij bieden verschillende pakketten aan met diverse mogelijkheden om jouw bedrijf te vertegenwoordigen

Search Engine Optimization

Wij maken niet alleen jouw site, maar helpen je ook naar een hogere ranking in google. Zo word je site meer herkenbaar en zorg je voor meer conversies.

Over Gbdesigns

Ik (Justin) heb inmiddels 5 jaar ervaring op het gebied van vormgeving. 

Op mijn middelbare school heb ik ervoor gekozen om de opleiding: Mediavormgeving & ICT te volgen. Ik was altijd creatief bezig. Tekenen, en ontwerpen vond ik superleuk om te doen. Na deze opleiding moest ik ook nog een vervolgopleiding kiezen om te gaan volgen op het MBO. Ik vond het niet een moeilijke keuze om te kiezen wat voor opleiding ik hierna wou volgen. Nog even heb ik getwijfeld om de ICT kant op te gaan, maar ik ben toch wel blij dat ik gekozen heb voor de vormgeving. Na 2 opleidingen gevolgd te hebben, besloot ik voor mijzelf te gaan beginnen. Omdat ik mijn creativiteit en passie wil delen met de klant. 

Onze statistieken

Tevreden klanten

Afgeronde logo's

Afgeronde website's

Teamleden

Wat klanten van ons vinden

Reviews van onze klanten

”Gbdesigns hebben voor ons het logo tot aan de website volledig verzorg. Wij zijn hier erg tevreden mee, en kijken uit naar een verdere samenwerking”

Golded Sportkleding

Laten we samenwerken!

Interesse in een vrijblijvend gesprek? en benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Maak een afspraak met ons om kennis te maken. Vul dit formulier in, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op.