Snelle levering | Al vanaf 1 artikel bedrukt | Spoedlevering mogelijk

Waarom Gbdesigns?

Als oprichters van Gbdesigns brengen we een gevarieerde reeks vaardigheden en perspectieven mee naar elk project dat we aannemen. Met een gedeelde passie voor het creëren van impactvolle en visueel verbluffende ontwerpen, werken we samen om de visies van onze klanten tot leven te brengen. Samen zijn we toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen, en we zijn trots op onze aandacht voor detail, creativiteit en klantenservice. Als een klein maar dynamisch team kunnen we een gepersonaliseerde aanpak bieden die ons onderscheidt van grotere drukkerijen en we zijn toegewijd aan het opbouwen van duurzame relaties met onze klanten op basis van vertrouwen, transparantie en wederzijds succes.

ONZE DIENSTEN

Bij GBdesigns zijn we trots op ons uitgebreide aanbod aan diensten die zijn ontworpen om aan al uw textiel- en promotiebehoeften te voldoen. Van maatwerk textielbedrukking tot kwalitatief drukwerk en promotieartikelen, wij bieden oplossingen die uw merk laten opvallen.

Textielbedrukking

Wij specialiseren ons in het bedrukken van diverse textielsoorten, waaronder T-shirts, hoodies, en bedrijfskleding. Met moderne druktechnieken zoals: Folie, DTF (Direct-to-Film) en borduren, zorgen wij voor levendige, duurzame en professionele ontwerpen die perfect aansluiten bij uw huisstijl.

Drukwerk

Naast textielbedrukking bieden wij een breed scala aan drukwerk, waaronder:

  • Visitekaartjes: Professioneel en stijlvol, ideaal voor netwerken.
  • Flyers: Perfect voor evenementen, promoties en advertenties.
  • Posters en Banners: Aantrekkelijke ontwerpen die uw boodschap effectief overbrengen.

Jouw idee, onze passie.

Bij GBdesigns geloven we dat elke kledingstuk een verhaal vertelt. Laat ons je helpen om je unieke visie tot leven te brengen met hoogwaardige bedrukkingen en persoonlijke aandacht. Of het nu gaat om een klein logo of een groot ontwerp, wij staan klaar om jouw ideeën om te zetten in stijlvolle kleding die indruk maakt.

Wij werken samen met mooie klanten. Ben jij de volgende?

1 van 10

KLANTENREVIEWS

UITSTEKEND

4.3

/ 5

Gebasseerd op 12 reviews

Marjolein

Voor onze stichting zochten we bedrukte tasjes. We zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen. De tasjes zagen er keurig uit! Dank je wel 🙏 Voor onze stichting zochten we bedrukte tasjes. We zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen. De tasjes zagen er keurig uit!... Voor onze stichting zochten we bedrukte tasjes. We zijn erg vriendelijk en professioneel geholpen. De tasjes zagen er keurig uit! Dank je wel 🙏

Minke

Heren hebben keurig werk afgeleverd. Badstof afdruk, conform opdracht. Super tevreden. Kom zeker bij ze terug. Toppers! Heren hebben keurig werk afgeleverd. Badstof afdruk, conform opdracht. Super tevreden. Kom zeker bij ze terug. Toppers! Heren hebben keurig werk afgeleverd. Badstof afdruk, conform opdracht. Super tevreden. Kom zeker bij ze terug. Toppers!

Helena

Keurig gedaan en erg snel hadden we het resultaat al, de t-shirts waren precies hoe we het hadden aangegeven. Keurig gedaan en erg snel hadden we het resultaat al, de t-shirts waren precies hoe we het hadden aangegeven. Keurig gedaan en erg snel hadden we het resultaat al, de t-shirts waren precies hoe we het hadden aangegeven.

Bauke

Goede communicatie, snelle levering en fijn dat ze met je meedenken. Ben blij met het logo en productverpakkingen die zij voor mij hebben ontworpen. Goede communicatie, snelle levering en fijn dat ze met je meedenken. Ben blij met het logo en productverpakkingen die zij... Goede communicatie, snelle levering en fijn dat ze met je meedenken. Ben blij met het logo en productverpakkingen die zij voor mij hebben ontworpen.

Olga

Top service en vlotte levering!! Alles was goed voor elkaar en een zeer goede kwaliteit!!👍🏻 Als we weer wat willen bedrukken weten we waar we moeten zijn!!!👍🏻 Top service en vlotte levering!! Alles was goed voor elkaar en een zeer goede kwaliteit!!👍🏻 Als we weer wat willen... Top service en vlotte levering!! Alles was goed voor elkaar en een zeer goede kwaliteit!!👍🏻 Als we weer wat willen bedrukken weten we waar we moeten zijn!!!👍🏻

Patrick

Top service en klantgericht. Denkt met je mee en werkt alles tot in de puntjes. Prijs en kwaliteit is helemaal in orde Top service en klantgericht. Denkt met je mee en werkt alles tot in de puntjes. Prijs en kwaliteit is helemaal... Top service en klantgericht. Denkt met je mee en werkt alles tot in de puntjes. Prijs en kwaliteit is helemaal in orde

Jelte

Goed contact, snelle afhandeling en kwaliteit shirts met een mooie bedrukking. Goed contact, snelle afhandeling en kwaliteit shirts met een mooie bedrukking. Goed contact, snelle afhandeling en kwaliteit shirts met een mooie bedrukking.

Bauke

Keurig netjes de shirts bedrukt en geleverd. Super. Keurig netjes de shirts bedrukt en geleverd. Super. Keurig netjes de shirts bedrukt en geleverd. Super.

Tygo

Goed geholpen bij wat ik wou, heel erg klantvriendelijk Goed geholpen bij wat ik wou, heel erg klantvriendelijk Goed geholpen bij wat ik wou, heel erg klantvriendelijk

Arjen-Jan

Goede kwaliteit en snel geleverd! Goede kwaliteit en snel geleverd! Goede kwaliteit en snel geleverd!

Tom

Goede ervaringen met dit bedrijf meerdere stickers laten printen en fantastische service erbij gehad! Goede ervaringen met dit bedrijf meerdere stickers laten printen en fantastische service erbij gehad! Goede ervaringen met dit bedrijf meerdere stickers laten printen en fantastische service erbij gehad!

Arjen

Mannen, Goed gedaan dankjewel. Werkt goed. Mannen, Goed gedaan dankjewel. Werkt goed. Mannen, Goed gedaan dankjewel. Werkt goed.

Geïnteresseerd geraakt? Laten we een gesprek inplannen.